PENTRU NOI ENERGIA CONTEAZA!Infiintata in anul 2009 de catre Dl.Tiugan Constantin Gigel inginer electrician cu o experienta in domeniul energiei electrice de peste 25 de ani, societatea comerciala GS Electric Ampervolt SRL vine in sprijinul antreprenorilor din Romania cu "lucrari de instalatii electrice" executate cu profesionalism.

Necesitatea implementarii unor sisteme de irigatii moderne pentru suprafetele agricole mari a determinat societatea noastra sa se concentreze pe acest domeniu contribuind astfel la constructia si reamenajarea unor statii electrice de pompare si repompare a apei care sa asigure o cantitate optima de apa pe suprafata agricola,pentru a putea evita astfel efectele secetei,devenita o problema pentru majoritatea producatorilor agricoli.
De asemenea oferim proiectare si executare grupuri de pompare pentru sisteme de incendiu dorind astfel sa asiguram o siguranta sporita activitatii dumneavoastra. Suntem prezenti si in domeniul consultantei oferind sprijinul necesar implementarii unor lucrari de linii electrice, lucrari pentru iluminatul public,energie solara-celule fotovoltaice,lucrari de instalatii electrice in constructii.
Intelegand rolul energiei electrice in activitatea dumneavoastra va stam la dispozitie pentru un parteneriat in care respectul si profesionalismul conteaza.